bezárás

Pályázati felhívás

a Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola logójának és arculatának megtervezésére
2009.

A Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola pályázatot hirdet az iskola/DLA képzés (Doctor of Liberal Arts) logójának és arculatának megtervezésére.

Pályázati feltételek:

Pályázatot kizárólag a Magyar Képzőművészeti Egyetem graduális (csak nappali) és posztgraduális (nappali és levelező) hallgatója valamint a doktorjelöltek adhatnak be.

A pályázatot 1 példányban nyomtatott formában, postai úton (vagy személyesen) lehet beadni, amihez kötelezően mellékelni kell elektronikus adathordozón (CD- vagy DVD-lemezen is) a pályázati anyagot.

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, hagyományos postai és e-mail címét, valamint telefonszámát.

A pályázatot a következő címre várjuk:

Magyar Képzőművészeti Egyetem Doktori Iskola

Személyesen:Berzy Ágnes doktori titkár Feszty-ház, 1063 Budapest Kmety Gy. u. 27. (fogadóidőben: Hétfő 11-12 óra, Kedd 11-12, 14-16 óra, Tel: +36 (1) 354 16 43)

Postacím:MKE 1063 Budapest Andrássy út 69-71.

Beadási határidő: 2009. december 07.(beérkezési dátum)

Részletek:

- Pályázók egy vagy akár több pályamunkát nyújthatnak be. A pályázatnak tartalmaznia kell egy logótervet és egy olyan arculati tervet, ami a következő (on-line és print) felhasználási formákra alkalmazható: köztéri plakátok, molinók, információs táblák, médiában megjelenő hirdetések, meghívó, katalógus, irattartó mappa, CD-tok, szórólapok, leporellók. Ezek részletes megtervezése nem feltétele a pályázat sikerének.

- Kérjük, hogy levélpapír felhasználási lehetőségre magyar és angol változatban tegyen a pályázó javaslatot, a mellékletben szereplő fejléc felhasználásával, valamint a Doktori Iskola honlapján való megjelenésre is. http://www.mke.hu/dla/doktoriiskola.php

- Nevezési díj nincs, valamennyi pályázó részvétele ingyenes.
- Kizárólag olyan pályázat adható be, amely a pályázó eredeti, egyéni szellemi alkotása s amelyet korábban semmilyen más célra nem használt, pályázatra nem nyújtott be.
- A pályázatnak tartalmaznia kell egy legfeljebb 1500 karakter terjedelmű szöveges leírást arról, hogy milyen koncepcionális megfontolások érvényesültek a logó és az arculat tervezésekor.

A beadott pályaműveket a Doktori Iskola jelenlegi oktatói és hallgatói bírálják el és szavazás útján választják ki a nyertest.

A nyilvános eredményhirdetés időpontja és helyszíne: 2009. december 8. 13:00, a Doktori Iskolában.

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy abban az esetben, ha a beérkezett pályaművek egyikét sem tartja a Doktori Iskola és a DLA képzés jelentőségéhez méltó színvonalúnak, a pályázatot eredménytelennek minősítse.

A pályázat eredményéről szóló közlemény 2009. december 9-tól elérhető lesz a www.mke.hu weblapon.
A győztes pályamunka készítője bruttó 150 000 Ft jutalomban részesül. A pályadíjat a graduális és ösztöndíjas doktorandusz hallgatók ösztöndíjként kapják meg.

A győztes munkát benyújtó pályázó tudomásul veszi, hogy a kiíró korlátlan felhasználási jogot szerez a díjazott pályamű minden további ellentételezés nélküli alkalmazására.
A benyújtott pályaműveket a döntést követően a kiíró nem küldi vissza a pályázóknak - de előzetes egyeztetés után az eredmény nyilvánosságra hozatalát követő hat héten belül a Doktori Iskolában átvehetők lesznek.

Budapest, 2009. november 9.


Melléklet:

Magyar Képzőművészeti Egyetem
Doktori Iskola
1063 Budapest Kmety Gy. u. 27. Feszty-ház
berzy.agnes@mke.hu
Tel: 06 1 354 16 43
http://www.mke.hu/dla/doktoriiskola.php

Hungarian Academy of Fine Arts
PhD/DLA Department
Doctoral Program
H-1063 Budapest Kmety Gy. u. 27. Feszty-ház
berzy.agnes@mke.hu
+ 36 1 354 16 43
http://www.mke.hu/dla/doktoriiskola.php