bezárás

Pályázati felhívás

Reintegratio Alapítvány 2000A Budapesti Reintegratio Alapítvány
"AZT DALOLJA A KISMADÁR"
pályázati felhívása
rajzos kedvű 18 év fölötti "felnőttek",
határon innen és túl

Éppen 160 évvel ezelôtt született Pósa Lajos, az egykor ünnepelt, mára szinte teljes feledésre ítélt “mesekirály”, költő, szüleink, nagyszüleink kedvence.

Ha kíváncsiak rá, olvassák el sok-sok munkával felkutatott verseit elsőkként, még a kiadás előtt!
Hallgassák meg azokat dalban is a www.dinnyes.com/nyit/posa/00_posa.html honlapon, s ha kedvük kerekedik, illusztrálják a “felnőtteknek” besorolású versek közül a szívükhöz közel álló(ka)t.
Egyénileg vagy csoportosan.

Tetszőleges színes technikával készült, lehetőleg négyzet alakú (kb. 20x20 cm) kompozíciókat várunk, lehetőség szerint mielőbb, de legkésőbb 2010. május 1-ig postai úton az alapítvány székhelyére (Dénes Krisztina, Reintegratio Alapítvány, 1021 Budapest, Budakeszi út 57/b, 6. em. 24.) vagy pedig digitálisan tiff, jpg, eps vagy nagy felbontású (300 dpi) pdf formátumban a címre.

A pályázat során esetlegesen felmerülő kérdéseikkel ugyanide, ill. az alapítvány elnökéhez
(06 1 200-5683, 06 20 322-2673) fordulhatnak.

A pályázat nem jeligés. Feltétlenül kérjük ráírni a pályamunkák hátára a vers címét (!), a pályázó nevét, korát, állandó lakcímét, telefon és/vagy e-mailcímét, főiskolás, egyetemista esetén a tanintézet nevét, mert a nyertes alkotásokat – a versekkel és a zenei CD-vel egy kötetben – “Azt dalolja a kismadár” címen az Ünnepi Könyvhétre megjelentetjük és jutalmazzuk, de reményeink szerint az összes beérkező munkát kiállítjuk egy internetes képcsarnokban.

Szeretettel és köszönettel,
Dénes Krisztina
elnök

Kelt Budapesten, 2010. április 16-án, Pósa Lajos születésének 160. évfordulóján


Reintegratio Alapítvány 2000A Budapesti Reintegratio Alapítvány
"AZT DALOLJA A KISMADÁR"
pályázati felhívása
rajzos kedvű gyerekek és 18 éves kor alatti ifjak számára,
határon innen és túl

Éppen 160 évvel ezelőtt született Pósa Lajos, a “mesekirály”, az egykor ünnepelt költő, a gyermekek - köztük az én nagymamám - kedvence.

Ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, olvassátok el sok-sok munkával felkutatott verseit – elsők ként, még a kiadás előtt! Hallgassátok meg őket dalban is a www.dinnyes.com/nyit/posa/00_posa.html honlapon, s ha kedvetek kerekedik, enged jétek szárnyalni a képzeletet, rajzoljatok, fessetek bátran bármelyik vers(ek)hez az ott található 34 közül.

Akár többen együtt is. Színes ceruzával, filccel, zsírkrétával, pasztellkrétával, vízfestékkel, temperával; ecsettel, szivacspamaccsal, vagy ujjal; lehetőleg négyzet alakú (kb. 20x20 cm) fehér vagy színes papíron; de készíthettek kollázst is (változatos papírokból, anyagdarabokból) – szívetek szerint.

Küldjétek el lehetőleg minél előbb, de legkésőbb 2010. május 1-ig postai úton az alapítvány székhelyére (Dénes Krisztina, Reintegratio Alapítvány, 1021 Budapest, Budakeszi út 57/b, 6. em. 24.) vagy pedig digitálisan tiff, jpg, eps vagy nagy felbontású (300 dpi) pdf formátumban a címre.
A pályázattal kapcsolatos kérdéseitekre választ ugyanitt, vagy telefonon (06 1 200-5683, 06 20 322-2673) kaphattok.

Feltétlenül írjátok rá a rajzok hátoldalára a vers címét(!), neveteket, korotokat, a lakhelyet és az iskolát, mert a legszebb alkotásokat – a versekkel és a zenei CD-vel egy kötetben – “Azt dalolja a kismadár” címen az Ünnepi Könyvhétre megjelentetjük és jutalmazzuk, de reményeink szerint az összes beérkező munkát kiállítjuk egy internetes képcsarnokban.

Szeretettel és köszönettel,
Dénes Krisztina
elnök

Kelt Budapesten, 2010. április 16-án, Pósa Lajos születésének 160. évfordulóján