bezárás

myOpel DESIGN PÁLYÁZAT

Első alkalommal kerül meghirdetésre a myOpel Design pályázat. Legyél Te az első airbrush technikával fújt Corsa B tervezője és tulajdonosa! Tervezd meg a karosszéria design-ját és küldd el nekünk. A legjobban sikerült pályaművet Mike Tamás airbrush művész fogja elkészíteni a nyertes tervező pedig a dicsőségen kívül az autót is megkapja. Az érvényes myOpel regisztrált szavazók között pedig 1 millió forintot sorsolunk ki.

Mechanizmus

A pályamunka elkészítéséhez szükséges segédlet letölthető a myopel.hu weboldalról. A pályázati anyagok ugyanide, regisztráció után tölthetők fel. A moderált pályaműveket a www.myopel.hu oldalon lehet megnézni. Szavazni a pályázat időtartama során ugyanitt lehet. A tíz legtöbb szavazatot kapott design közül a zsűri választja ki a nyertest. A pályázó azáltal, hogy részt vesz a pályázaton automatikusan tudomásul veszi és elfogadja a nevezési és részvételi szabályzatot.

A zsűri tagjai

Mike Tamás, airbrush művész
Kovács Ágnes, bőrdesigner
Je Suis Belle, divattervező csapat
Juhos Janka, ékszertervező
Konkoly Ági, Miss Hungary 2012.

Zsűrizési szempontok

Eredetiség
Megvalósíthatóság
Kreativitás
Színharmonizáció

Kötelező elemek

A designnak airbrush technikával megvalósíthatónak kell lennie. Kerülni kell a nagyon részletgazdag képeket (Pl.: térkép, rét, városképek stb.). Airbrush autódesign példák itt találhatóak. A pályázat benyújtásához a regisztrációt követően tölthetők le a tempaletek a www.myopel.hu oldaláról.

Tippek, trükkök

Az autó teljes karosszériája egybefüggő felületként is felhasználható, de elemenként is lehet különböző designokat kitalálni.
A megálmodott design kézzel fog készülni, ezért szerencsés kerülni, hogy mindkét oldalon ugyanolyan látvány legyen.
Az autó teteje nem igazán látható, ezért oda nem érdemes látványos dolgot tervezni, annak designolása akár el is vethető.

Határidő

A pályázatokat 2014. április 16.-tól 2014. május 25.-ig várjuk a myopel.hu oldalra. Kizárólag eddig az időpontig beérkező pályázatok vesznek részt a versenyben. A zsűrizés 2014. május 27-ig tart. Nyertest a díjátadón, júniusban hirdetünk.

Nyeremény

A nyertes megkapja az általa designolt autót.

Milyen formában kell a pályázatot benyújtani?

A pályázati munkákat png, jpg vagy pdf formátumban szükséges feltölteni a myopeldesign.hu oldalra.

www.myOpel.hu

Pályázati felhívás (.pdf)