bezárás

Édes Mindennapok - Fotópályázat és kiállítás

Budapest, 2015.

Rendező
Magyar Cukor Zrt. (Koronás Cukor)

Kiállítás helyszíne
Három Hét Galéria
1114 Budapest, Bartók Béla út 37.

Témakör

A pályázat üzenete: Édes Mindennapok – a cukor a mindennapok része, egy természetes tápanyag, ami tudatosan fogyasztva az egészséges életmód fontos alkotóeleme és nem utolsósorban pozitív élmények, jó érzések forrása.
Pályaművekként olyan fotókat várunk, amik az Édes Mindennapok üzenetet pozitív megközelítéssel, kreatív módon, látványosan jelenítik meg. 

Részvételi feltételek, nevezés

  • A pályázaton foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül minden 18. életévét betöltött személy vehet részt. Kivételt képeznek a zsűri tagjai, a szervezők és azok közeli hozzátartozói.
  • A pályázatba résztvevőként regisztrálni és a pályaműveket elektronikus formában feltölteni, a mindentacukorrol.hu oldalon lehet. Pályázatot csak hiánytalanul kitöltött regisztrációval fogadunk el.
  • Szerzőnként maximum 3 db digitális vagy digitalizált felvétel küldhető be JPG formátumban. A képek mérete maximum 2480 x 1770 pixel (297 x 420 mm) lehet. A fájlok elnevezése tetszés szerinti, de nem több 40 karakternél.
  • A képeket a kiállítás propagálása céljából a szervezők szabadon, szerzői jog érvényesítése nélkül felhasználhatják (CD, sajtó, TV, stb.).
  • A pályázónak teljes mértékű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beadott pályamű fölött. Az ezek hiányából eredő jogi vitákért a szervező nem vállal felelősséget.
  • A pályázó nem adhat be más alkotásáról készített fotót akkor sem, ha a másik személy beleegyezik ebbe.
  • A beadott pályaművek az Édes Mindennapok üzenetet kizárólag pozitív megközelítéssel jeleníthetik meg, senkit sem sérthetnek, nem figurázhatnak ki, nem ítélhetnek el nemzetiség, vallás, bőrszín, testalkat, életmód, stb. okok miatt.
  • A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a beérkezett pályaműveket előválogassa és az általa nem megfelelőnek tartott fotókat (pl. megbotránkoztató tartalmú képeket) ne mutassa be az interneten, kizárja azokat a pályázatból.
  • A kiállítás rendezése és a pályaművek installálása teljes mértékben a szervező jogkörébe tartozik.
  • A szerzők a regisztrációval és a képek beadásával tudomásul veszik a pályázat szabályait. A feltételek el nem fogadása vagy megsértése automatikus kizárást von maga után.

Díjazás

A pályaműveket zsűri értékeli, ők választják ki a kiállításra kerülő tíz pályaművet, valamint a legjobbnak, a második és harmadik legjobbnak ítélt alkotást. A beérkezett pályaművek az interneten, a mindentacukorrol.hu oldalon kerülnek bemutatásra, itt a nagyközönség is szavazhat. A legtöbb közönségszavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül. A kiállításra került 10 pályamű alkotói a kiállítás végén nyomtatva, bekeretezve kézhez kapják saját pályaműveiket.

A zsűri tagjai:

  • a Koronás Cukor képviselője
  • a galéria képviselője vagy a Tonic vezető grafikusa
  • egy képzőművész

Nyeremények:

1. díj: Élményboxos utalvány 200 ezer forint értékben
2. díj: Élményboxos utalvány 100 ezer forint értékben
3. díj: Élményboxos utalvány 50 ezer forint értékben
4.-10 díj: Koronás Cukor ajándékcsomag

Közönségdíj: Élményboxos utalvány 150 ezer forint értékben

Pályázati naptár

2015.10.12 – 2015.11.13. Pályaművek beérkezése, előválogatása, bemutatása online, közönségszavazás
2015.11.13 – 2015.11.20. Pályaművek értékelése zsűri által
2015.11.30. Kiállítás megnyitása, eredményhirdetés, díjak átadása
2015.12.13. A kiállítás utolsó napja

Pályázati felhívás és regisztráció:
www.mindentacukorrol.hu

További információ:
info@mindentacukorrol.hu

A pályázat letölthető (.docx)