bezárás

BARTÓK BÉLA BOULEVARD

1 Művész 1 porta projekt

BARTÓK BÉLA BOULEVARD

Mutasd meg ötleteidet, munkáidat, terveidet mindenkinek! Az ELEVEN lehetőséget ad designerek, építészek, művészek, alkotók önkifejezésére, bármilyen módon, szabadon.

Az ELEVEN Tavasz keretében megrendezésre kerülő 1 Művész 1 Porta eseményre várjuk a lelkes jelentkezőket, elsősorban olyan designtermékekkel, amelyek a tudatos környezetépítés témájához kapcsolódnak. Emellett a pályázat kiterjed minden olyan egyedi, szokatlan és izgalmas megnyilvánulásra, amely az esemény gondolatiságához illeszkedik. Így kiállítással, installációval, performansszal, előadással vagy egyéb programlehetőséggel is lehet pályázni!

A pályázatra miden alkotótól két művet várunk, amelyeket a szakmai zsűri fog elbírálni. A nyertes pályaművek az ELEVEN Tavasz hétvégéjét (május 6-8.) megelőzően kerülnek kiállításra az eseményen résztvevő Bartók Béla úti galériákban, design shop-okban, majd az esemény ideje alatt megrendezett aukción értékesítésre.

Kizárólag már kész vagy az eseményre időben elkészülő pályaműveket tudunk fogadni! A pályázati anyag lehet fotó, leírás, online portfolió vagy egyéb vizuális anyag.

A pályázatokat az címre várjuk. A pályázat leadási határideje: 2016. február 1.