bezárás

Pályázati felhívás

Az Ünnepi Könyvhetet szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése pályázatot hirdet a művészeti főiskolák nappali és levelező hallgatói számára a 2016. június 9. és 13. között megrendezésre kerülő 87. Ünnepi Könyv­hét és 15. Gyermekkönyvnapok plakátjának megtervezésére, mely a 20.000 példányban megjelenő hagyományos, a könyvheti újdonságokat tar­talma­zó prospektus címlapjaként is felhasználásra kerül, illetve visszaköszön majd a rendezvény honlapjának külsejében is.

A pályázat kiírói olyan ötletes, kreatív plakátterveket várnak, amelyek a könyv, az olvasás fontosságát hangsúlyozva felkeltik az érdeklődést, kedvet csinálnak ahhoz, hogy az olvasó a könyvhét programjain részt vegyen és könyveket vá­sároljon. (A rendezvény tavalyi plakátját tájékoztatásképpen csatoljuk fel­hívá­sunkhoz.)

A plakáton a következő szöveges elemeknek kötelezően kell szerepelniük:

  • 87. Ünnepi Könyvhét
  • 2016. június 9-13.
  • Budapest, Vörösmarty tér
  • Alapítóként szervezi a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egye­sülése
  • Támogató: Nemzeti Kulturális Alap
  • www.unnepikonyvhet.hu

A pályázatokat – a pályázó elérhetőségeinek pontos feltüntetésével – postán, személyesen, vagy e-mailben ( ) a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésébe (1073 Budapest, Kertész u. 41. I/4.) kérjük eljuttatni 2016. április 1.-ig. A nyertes pályázó 100.000 Ft díjazásban, a második legjobb pályázó pedig értékes könyvjutalomban részesül. A győztes pályázó nevét a prospektusban természetesen feltüntetjük.

Esetleges kérdéseiket a fenti e-mail címen tehetik fel.

Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése