bezárás

ART MARKET BUDAPEST 2017 GYAKORNOKI PROGRAM

FELHÍVÁS

Az Art Market Budapest, Kelet-Európa vezető és Magyarország egyetlen kortárs képzőművészeti vására a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel közös programjában gyakornokok jelentkezését várja!

Ha szeretnéd belülről látni hogyan épül fel egy nemzetközi művészeti vásár; ha kipróbálnád magad egy galériánál, mint önkéntes stand asszisztens; ha fiatal művész vagy és érteni szeretnéd a galériák, valamint a képzőművészeti piac működését; ha gyakorlati tapasztalatot szereznél a művészetmenedzsment területén és szívesen építenél nemzetközi kapcsolatokat akkor erre nem is találhatnál jobb lehetőséget, mint az Art Market Budapest.

Az immáron 7. éve megrendezésre kerülő Art Market Budapest nemzetközi kortárs művészeti vásár sikereihez az elmúlt években nagymértékben hozzájárult a kreatív, lendületes és hozzáértő önkéntesi rendszer. 2017-ben a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel együttműködve új gyakornoki programot dolgoztunk ki, melynek keretében az egyetem hallgatói lehetőséget kapnak arra, hogy az Art Market Budapesten kiállító galériák standján szerezzenek értékes szakmai tapasztalatot művészeti és üzleti területen egyaránt.

Örömmel várunk csapatunkba, ha biztonságosan beszélsz legalább egy idegen nyelven (elsősorban angolul) önálló, lojális és kreatív vagy. Küldd el önéletrajzodat és egy pár soros motivációs levelet május 31-ig a címre, kiemelve azt, hogy miért szeretnél nálunk gyakornok lenni és mit vársz a vásártól.

A felhívás a Magyar Képzőművészeti Egyetem és az Art Market Budapest közös gyakornoki programja keretében készült.

Várjuk, hogy találkozzunk!

Nagy Alexandra
önkéntes program koordinátor
mobil: (30) 646 36 38 e-mail:

ART MARKET BUDAPEST
1061 Budapest, Hegedű u. 9.
; (1) 239 0007