bezárás

Felhívás szénrajz pályázatra

Az első csille tatabányai szén felszínre hozatalának 120, valamint Tatabánya várossá nyilvánításának 70 éves évfordulója alkalmából a város Képviselő-testülete Jó szerencsét! emlékévvé nyilvánította a 2016. december 23. és 2017. október 10-e közötti időszakot.
Az emlékévhez számos, a bányászathoz kapcsolódó, Tatabánya múltját felidőző kulturális rendezvény, program kapcsolódik, mely a város valamennyi korosztályát megszólítja.

A Vértes Agorájában Kortárs Galériája a Jó szerencsét! Emlékév keretében képzőművészeti pályázatot hirdet meghívásos és szabad beadásos rendszerben.
A pályázatra szénnel, krétával készült alkotásokat várunk!

A kiállítás megnyitó és a díjátadás: 2017. szeptember 8-án 17 órakor lesz a Kortárs Galériában.

A pályázatra jelentkezhetnek professzionális képzőművészek (művészeti egyetemeken végzettek, MAOE tagok) és a művészeti egyetemek hallgatói. Pályázni személyenként 3db 2x1m-t nem meghaladó, a szenet bármilyen módon felhasználó munkával lehet.

Jelentkezési határidő: 2017. június 30.
A jelentkezni a címre elküldött maximum 3 db jpg képpel és szakmai önéletrajzzal lehet. A beküldött munkákat szakmai zsűri válogatja. A pályázat eredményéről, és a képek leadásáról mindenkit e-mailben értesítünk (Budapesten és Tatabányán is beadhatóak lesznek a
munkák). A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni.

A legjobb alkotásokat Tatabánya Megyei Jogú Város, a Magyar Festők Társasága, és a Kortárs Galéria díjakkal jutalmazza.

További információ:
Kammerlohr-Kováts László

06-30-4176444

A pályázat letölthető (.pdf)