bezárás

CEEPUS FREEMOVER EGYÉNI MOBILITÁSI PÁLYÁZATOK AZ ŐSZI FÉLÉVBEN

 

A Magyar Képzőművészeti Egyetem pályázatot hirdet a CEEPUS – Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram keretén belül elsősorban, de nem kizárólag Intermédia Tanszéki hallgatói és oktatói mobilitásban való részvételre.

Jelen Freemover pályázati fordulóban Bulgária, Horvátország, Montenegró és Szlovákia felsőoktatási intézményeiben töltött tanulmányi vagy oktatási célú mobilitási ösztöndíj pályázható a 2017/2018-as tanév őszi félévére.

Az alábbi partnerintézményekbe lehet pályázni, a táblázatban felsorolt pályázattípusok, ill. keretszámok szerint.

  1.  
    1. Az alábbi országok egyetemeire lehet benyújtani pályázatot: Bulgária, Horvátország, Szlovákia, Montenegró
    2. CEEPUS koordinátor neve és elérhetősége: Allan Siegel (Intermédia Tanszék), Lafferton Luca, Nemzetközi Iroda,
    3. bővebb információk a Tempus Közalapítvány oldalán érhetők el: http://tka.hu/hir/7929/ceepus-freemover-egyeni-mobilitasi-palyazatok-az-oszi-felevben
    4. FONTOS!!!: a Tempus Közalapítvány tájékoztatása szerint:

 „Kiutazó Freemover hallgatóként lehetőség van választani, hogy egy vagy több hónapra szeretne menni valaki. Ez a fogadó Nemzeti Iroda szabad hónapjaitól függ. (…) Az érdeklődő vegye fel a kapcsolatot a kinti nemzeti irodával, és érdeklődjön, van-e még lehetősége pályázni. (Valamennyi NCO (Nemzeti Iroda) elérhetősége megtalálható a ceepus.info oldalon belépéskor a lap tetején a Home fül alatt a zászlócskákra kattintva.) (…) Freemoverként a CEEPUS tagországok bármely egyetemére jelentkezhet akkor is, ha nem tagjai egyetlen hálózatnak sem. Csupán arra kell ügyelni, hogy a fogadó intézmény hajlandó legyen fogadni az ösztöndíjast, és ezt a megfelelő nyomtatvány aláírásával a jelentkezéskor igazolja is.”

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy pályázás előtt a KINTI egyetemmel és az MKE Nemzetközi Irodájával is egyeztessen a pályázó ( ).

Általános pályázati feltételek

Az egyes pályázattípusokra vonatkozó elvárásokat, formai feltételeket a mellékelt Általános pályázati feltételek, formai és tartalmi követelmények c. dokumentumban találhatják meg.

Bővebben: www.tka.hu
 

Pályázati dokumentumok

  • Kitöltött jelentkezési lap (magyarul)
  • Önéletrajz és szakmai/művészeti tapasztalat (angolul)
  • Motivációs levél (angolul)
  • LEADÁS MÓDJA:

 

Hátrányos helyzetű pályázók

  • Hátrányos helyzetű hallgatók pályázatai előnyben részesülhetnek.

 

Határidő

  • Intézményi szinten: 2017. szeptember. 1. (péntek) 14:00. FONTOS, hogy a pályázat beadásának és feltöltésének a ceepus.info-ra legalább másfél hónappal meg kell előznie a mobilitás kezdeti időpontját
  • A határidő után feltöltött pályázatok továbbítására nincs lehetőség!