bezárás

Syoss Hair & Fashion Award 2019

MUTASD MEG A TEHETSÉGED ÉS DIKTÁLD TE A TRENDEKET!

SYOSS HAIR & FASHION
AWARD 2019

Szenvedélyed a divattervezés vagy a fodrászat? Imádsz kísérletezni a színekkel, a formákkal és a stílusokkal? A sikerhez vagy a nagy áttöréshez már csak annyi hiányzik, hogy felismerjék a benned rejlő tehetséget?

Ha a válaszod igen, akkor a Syoss Hair&Fashion Award 2019 Téged keres! Ha még nincs saját márkád és üzleted, de tudod, hogy alkotásaiddal lenyűgöznéd a zsűrit és a közönséget, jelentkezz a versenyre, és kerülj be a legjobb 10 közé!

HA SZERETNÉL RÉSZT VENNI A VERSENYEN ÉS ELMÚLTÁL MÁR 18 ÉVES, AKKOR ÍGY TUDSZ JELENTKEZNI:

1. Regisztráció

Készíts egy 1-3 perces bemutatkozó YouTube-videót, amiben mesélsz magadról, a szakmai előmeneteledről, szenvedélyedről, és arról, hogy a jövőbeni terveidet hogyan segítené a főnyeremény. Fontos: a YouTube-videó linkjét ne felejtsd el megadni regisztrációnál! Amennyiben sikeresen teljesítetted az első lépést, várunk tőled még néhány képet, fantázianevet és leírást is, erről bővebb tájékoztatót e-mailben küldünk majd neked.

2. Pályamű feltöltése és beadása

A regisztrációt követően 2018. december 14. éjfélig van lehetőséged feltölteni a kész pályázati anyagodat a weboldalunkra belépve, melynek a következőket kell tartalmaznia:

Követelmények FODRÁSZOK esetében:

  • 3 db fotó az általad megálmodott, megalkotott frizuráról, melyeket az alábbi témákban várunk: vágás, színezés, elegáns frizura (JPG formátumban, maximum 3 MB méretben darabonként)

Ne feledd, hogy döntőbe kerülés esetén, a Fashion Show keretében kell egy elegáns frizurát elkészítened, melynek témája a Syoss 10. születésnapja, és amelyhez a hajmodellt neked kell majd biztosítanod. Az általad megálmodott haj elkészítéséhez mi biztosítjuk a technikai eszközöket, viszont amennyiben festés vagy színezés is szerepel a terveid között, azt kérjük, hogy a bemutatót megelőzően készítsd el, hiszen a döntőben csak a stylingra lesz időd!

Követelmények DIVATTERVEZŐK esetében:

  • 1 db skicc rajz a Syoss részére tervezett ruháról (JPG formátumban, maximum 3 MB méretben)
  • 2 db fotó az eddig elkészült kedvenc alkotásaidról (JPG formátumban, maximum 3 MB méretben darabonként)

A Syoss 10. születésnapja alkalmából alábbi témában várjuk a terveket: elegáns (koktél vagy estélyi) ruha, fekete-fehér színekben. A tervezésnél vedd figyelembe, hogy döntőbe kerülés esetén a pályázati anyagként beadott tervedet meg is kell valósítanod, amelynek költsége téged terhel, a modellt viszont mi biztosítjuk neked!

A regisztráció 2018. november 14-én indul.

A pályázati anyag beadási határideje: 2018. december 14. éjfél

3 Szavazás

A pályázati anyagok beadása után kezdetét veszi egy izgalmas közönségszavazás, melynek eredményeként a 10 legjobb divattervező és a 10 legjobb fodrász jut tovább a döntőbe! (5-5 fodrász és divattervező a nyílt közönségszavazás során, 5-5 pedig a szakmai zsűri értékelése alapján kerül a döntőbe!)

Szavazni 2018. december 17. 00.00 órától 2019. január 17. 24.00 óráig lehet a www.syossaward.hu weboldalon.
Ne feledd, hogy minél több voksot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel juthatsz a döntőbe! Ne bízd a véletlenre: kérd meg rokonaidat, barátaidat, vagy az ismerőseidet, hogy szavazzanak rád minden nap! (Egy e-mail címről egyszer lehet naponta szavazni!)

http://www.syossaward.hu/