bezárás

KAHAN ART SPACE

A Dr. Kahán Éva Közhasznú Alapítvány művészeti programja keretében kortárs művészeti kiállítótermet (Art Space) tart fenn Budapesten. A kiállítóterem elsősorban fiatal tehetségek, pályakezdő képző- és iparművészek munkáit mutatja be, ezzel kívánja elősegíteni az alkotók elindulását, ismertté válását.

A Kahan Art Space Budapesten található. Évente több kiállítást mutat be, a művészeket, programokat a művészeti kuratórium választja ki. Önálló művészeti programmal rendelkezik, azonban várja olyan fiatal alkotóművészek jelentkezését is, akik itt kívánják bemutatni alkotásaikat.

A Dr. Kahán Éva Közhasznú Alapítvány elvárja pályázóitól, hogy mind szakmai téren, mind magánéletükben legyenek elkötelezettek a demokratikus értékek, az emberi-, a kisebbségi és a szabadságjogok tiszteletben tartása és a művészet szabadsága iránt.

A Kahan Art Space az alábbiakat biztosítja a kiállító művészeknek:

A Kahan Art Space a kiállítótér fenntartási költségei mellett biztosítja a műtárgyak oda- és visszaszállítását, a kiállító művész részvételével történő elhelyezését, a kiállító művész utazási- és szállás költségeit, a vernisszázs költségeit (a megnyitó tiszteletdíját, catering költségeket), dokumentáció készítését a kiállító művész közreműködésével és annak közzétételét a Galéria honlapján.

Jelentkezés a Kahan Art Space-ben történő kiállításra:

A kiállítást rendező művész elektronikus formában az  címre jutassa el az eddigi tevékenységét bemutató portfoliót, emelett pedig a tervezett kiállításra vonatkozó elképzeléseit. Ennek tartalmaznia kell:

  • a kiállítás koncepcióját,
  • a kiállítandó alkotások bemutatását,
  • a kiállítás tervezett idejét és
  • a kiállítás megvalósításához szükséges egyéb anyagok, eszközök (installáció stb) leírását.

A beadott tervek valamint személyes találkozó alapján a kuratórium dönt a kiállítás befogadásáról, a támogatás mértékéről.

Kapcsolat:

http://kahaneva.com/galeria-2/