bezárás

#egypercben - reklámspot pályázat

Pályázati felhívás a Kultúrházak éjjel-nappal 2020
helyi rendezvényeit népszerűsítő reklámspot készítésére

A Magyar Népművelők Egyesülete pályázatot ír ki a közművelődési intézményekben közösségi színterekben dolgozó, vagy azokhoz kötődő alkotó körök, alkotóműhelyek, illetve egyéni alkotók részére a Kultúrházak éjjel-nappal helyi 2020. évi rendezvényét népszerűsítő reklámspot készítésére.

- A PÁLYAMUNKÁVAL KAPCSOLATOS ELVÁRÁSOK:
Figyelemfelkeltő, az akció tartalmát és aktuális üzenetéterőteljesen megjelenítő maximum 1 perces reklámspottal lehet nevezni, amelynek tartalmaznia kell az akció honlapjának (kulturhazak.hu) nevét, valamint az akció logóját, amely a http://2020.kulturhazak.hu/ honlapról letölthető. Saját alkotásokat várunk, amelyek ügyelnek a szerzői jogok betartására.

- A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA:
Pályázni a kulturhazak.hu oldalon a Pályázatok menüpontban lévő űrlap kitöltésével lehet, meg kell adni a spot eredeti minőségben való letöltéséhez szükséges linket, valamint a spot YouTube linkjét is!
A pályázó a pályamunka benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy azt a Magyar Népművelők Egyesülete szabadon felhasználhassa.

- BENYÚJTÁS HATÁRIDEJE:
A pályamunkákat 2020. január 1-től 2020. február 10-én 24 óráig fogadjuk.

- ÉRTÉKELÉS, ZSŰRIZÉS
A pályamunkákat a Magyar Népművelők Egyesülete által felkért grafikus, közművelődési, PR és fotós szakemberekből álló zsűri értékeli.
Az elbírálás során előnyt jelent:
Ha a fiatalokhoz szól, az ő bevonásukat, bevonzásukat a közművelődési helyszínekre tűzi ki célul a reklámspot
Ha a pályamunka igazolhatóan megjelenik minél több oldalon, közösségi felületen
Ha a kisfilmben az intézményhez, szervezethez kötődő ismert személyiség jelenik meg, mint megszólaló.

- A PÁLYAMUNKÁK DÍJAZÁSA
A pályázat összdíjazása bruttó 260 000 Ft, amelyet a zsűri a beérkezett pályamunkák között az általa kiemelt szempontok szerint oszthat fel.

/www.pafi.hu/