bezárás

Adj ünnepi arculatot a Magyar Vöröskeresztnek!

A Magyar Vöröskereszt ünnepi logópályázatot hirdet, fennállásának 140-ik évfordulójára! Te hogyan értelmeznéd újra a világ egyik legnagyobb és legrégebbi brandjének a logóját?

A Magyar Vöröskereszt 2021. május 16-án ünnepli 140-ik születésnapját. Ennek kapcsán ünnepi logópályázatot hirdetünk, melyre a Te pályamunkádat is várjuk 2020. január 20. és 2020. március 30. között. Mutasd meg, hogy számodra hogyan jelenik meg az elmúlt 140 év erőfeszítései és tudása a folyamatosan megújuló humanitárius szervezet életében! Legyél Te, aki felfrissíti a Magyar Vöröskereszt arculatát és elnyeri a balatoni hétvégét a Szervezet üdülőjében, valamint egy Ebook olvasót.A beérkezett pályamunkákról grafikusokból és a Magyar Vöröskereszt vezetőiből, önkénteseiből álló szakmai zsűri dönt. A nyertes pályázatot profi kivitelezésben megvalósítjuk, és szervezeteink országosan használni fogják a 2021-es ünnepi év során minden felületen, beleértve az ünnepi ajándéktárgyakat is.

  • A pályázatra való jelentkezésnek nem feltétele szakirányú végzettség. Egyaránt várjuk amatőrök és profi tervezők jelentkezését.
  • Egy ember csak egyszer nyújthat be pályázatot, azonban a pályamunkához tetszőleges számú változatot csatolhat.

Formai követelmények (lásd. pdf)

A pályamunkákat digitalizálva a címre várjuk pdf vagy png vagy jpg formátumban
Csak a grafikai tervezőprogramok segítségével készült terveket tudjuk elfogadni!

Beküldési határidő: 2020. március 30.

Háttér: Hogy adjunk pár ötletet a logó üzenetéhez érdemes megismerkedned a Magyar Vöröskereszt eszmeiségével. A Vöröskereszt és Vörösfélhold szervezetek szerte a világon, az alapító Henry Dunant által megfogalmazott jelmondatot és hét alapelvet szem előtt tartva működnek, melyek tükrözik a humanitárius szellemiséget. A Vöröskereszt jelmondatai:Emberiességgel a békéért! (Per humanitatem ad pacem!)Az emberiesség ereje (Power of Humanity)

A Vöröskereszt 7 alapelve:

  • Emberiesség
  • Pártatlanság
  • Semlegesség
  • Függetlenség
  • Önkéntesség
  • Egység
  • Egyetemesség

A Magyar Vöröskeresztről itt olvashatsz többet.
A beérkezett pályamunkák tekintetében fenntartjuk a jogot, hogy bármelyik pályamunkát a saját social média felületünkön és a weboldalon megjelentetjük.
A Magyar Vöröskereszt 140. éves logópályázatának hivatalos pályázati szabályzatát ide kattintva olvashatod el, a jelentkezési lapot pedig itt találod.

A logókat az alábbi linkekre kattintva tudod letölteni:
MV horizontal logo
MV vertikal logo

A pályázattal kapcsolatban itt tudhatsz meg mindent

/voroskereszt.hu/