bezárás

#EUSolidarityCorps pólótervező pályázat a következő témában: „Az Európai Szolidaritási Testület pólója, ahogy én látom”

Vegyél részt az Európai Szolidaritási Testület pólótervező pályázatán, és megkaphatod ajándékba az Európai Szolidaritási Testület promóciós eszköztárát, illetve más díjakat.

A testület népszerűsítése jegyében immár tizedik alkalommal rendezünk versenyt. Most arra vagyunk kíváncsiak, milyen lenne szerinted az Európai Szolidaritási Testület reklámpólója. Oszd meg velünk az általad megálmodott dizájnt!

Hogyan oszthatod meg a pólótervedet?

1. Már regisztráltad magad az Európai Szolidaritási Testület portálján.
2. Jelentkezz be azonosító adataiddal.
3. A pólótervnek meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:
     a) Tartalmaznia kell az Európai Szolidaritási Testület logóját, illetve adott esetben az Európai Unió logóját is.
     b) Jól láthatóan tartalmaznia kell legalább két színt az Európai Szolidaritási Testület színei közül.

CMYK: 100, 80, 0, 0
RGB: 0, 68, 148
#004494
Pantone Reflex Blue   

 

CMYK: 36, 100, 12, 4
RGB: 168, 21, 115
#A81573
Pantone 248 C

 

CMYK: 72, 10, 0, 0    
RGB: 20, 173, 229
#14ADES
Pantone 2995 C

 

CMYK: 0, 0, 100, 0    
RGB: 225, 237, 0
#FFED00
Pantone Yellow

           c) Meg kell felelnie az Európai Szolidaritási Testület vizuális útmutatójában foglaltaknak.

          esc_logo_guidelines_na_version2.pdf (7.18 MB)

          ALL LOGOs

   4. Meríts ihletet az Európai Szolidaritási Testület számára korábban tervezett pólókból:

A 2018. évi terv 

A 2019. évi terv

 

  5. Töltsd fel a – lehetőleg különböző nézetekből (elölnézet, oldalnézet, hátulnézet) készült – látványterveket, hogy megkönnyítsd számunkra a háromdimenziós előállítást. Összesen 5 db., egyenként 5 MB méretű fájl feltöltésére van lehetőség. Ha szeretnéd, pólótervedet az alábbi sablonok segítségével is benyújthatod.

6. Töltsd fel a – lehetőleg különböző nézetekből (elölnézet, oldalnézet, hátulnézet) készült – látványterveket, hogy megkönnyítsd számunkra a háromdimenziós előállítást. Összesen 5 db., egyenként 5 MB méretű fájl feltöltésére van lehetőség. Ha szeretnéd, pólótervedet az alábbi sablonok segítségével is benyújthatod.Válaszd ki, hogy melyik nyelven nyújtod be a pályaműhöz kapcsolódó magyarázatot. Az EU bármelyik hivatalos nyelvét választhatod (az EU 24 hivatalos nyelve: angol, bolgár, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, holland, horvát, ír, lengyel, lett, litván, magyar, máltai, német, olasz, portugál, román, spanyol, svéd, szlovák, szlovén).
7. Mutasd be legfeljebb 250 karakter terjedelemben a pólótervedet, és azt, hogy miképpen fejezi ki a szolidaritást.
8. Figyelem: olyan alkotásokat keresünk, amelyek jól visszaadják az Európai Szolidaritási Testület eszméit, értékeit és szellemiségét. 
9. A pályamű benyújtásával beleegyezésedet adod ahhoz, hogy az Európai Bizottság a terv alapján az Európai Szolidaritási Testület programjának és utódprogramjainak időtartamára legyártsa a pólókat anélkül, hogy ezért neked fizetne. A Bizottságnak jogában áll úgy módosítani a pólótervet, hogy az megfeleljen a technikai követelményeknek és az Európai Szolidaritási Testület vizuális arculatának.
10.    A pályamű benyújtásával és/vagy a díj átvételével az Európai Bizottságra ruházod a pólótervvel kapcsolatos jogaidat, valamint beleegyezel abba, hogy a pályaművedet az Európai Bizottság vagy más tartalomközvetítő – anélkül, hogy téged erről értesítene vagy anyagi ellentételezésben részesítene – reklám, hirdetés vagy tájékoztatás céljából fölhasználja, és az Európai Szolidaritási Testület számára bármilyen hordozóanyagon vagy formátumban sokszorosítsa.

A pályázaton 18 és 31 év közötti fiatalok vehetnek részt, akik regisztráltak az Európai Szolidaritási Testület portálján.


Összesen tíz nyertes kaphatja meg az Európai Szolidaritási Testület népszerűsítésére, ismertségének növelésére irányuló promóciós eszköztárt, és egy 100 euró értékű utalványt. A tíz nyertes pályamunka közül a zsűri és az online szavazók egyenlő arányú szavazattal (50–50 pont) választják ki a legjobb pólótervet, melynek benyújtója a következő három nyeremény közül választhat: Interrail bérlet, amellyel egy hónapon belül akár hét európai célállomásra is ellátogathat, egy ezzel egyenértékű utalvány, vagy pedig meghívás a 2020. évi európai ifjúsági rendezvényre:  http://www.europarl.europa.eu/european-youth-event/en/eye2020.html.

Készíts pólótervet az Európai Szolidaritási Testület projektjeihez, és legyél az egyik szerencsés nyertes!

Az #EUSolidarityCorps pályázat tizedik fordulója 2020. február 1-jén kezdődik!

Kíváncsi vagy rá, mi várható az elkövetkező 12 hónapban? Íme, a következő pályázati fordulók témái:
•    11. forduló, 2020. április: fotópályázat (környezetvédelem)
•    12. forduló, 2020. május: dalpályázat
•    13. forduló, 2020. szeptember: fotópályázat (idős emberek)
•    14. forduló, 2020. október: rajz- és vázlatrajzpályázat
•    15. forduló, 2021. február: fotópályázat (gyerekek)
•    16. forduló, 2021. március: videofilm-pályázat

Olvasd el a részvételi feltételeket!

/europa.eu/youth/