bezárás

Konferencia részvétel és publikáció támogatása

Konferencián való részvétel támogatása

Hazai és nemzetközi konferencián való részvétel támogatására nyílik lehetőség, amennyiben befogadott abstracttal rendelkezik a jelentkező a következő témák valamelyikéből: innovációmenedzsment, tudástranszfer, üzlet és művészet, innováció és művészet, innovációmenedzsment, kutatás és művészet, kutatásmenedzsment, technológia és művészet, szellemi tulajdonvédelem és hasonló témakörök.

A konferencia időpontja legkésőbb 2021 áprilisa lehet.

A konferencia honlapjának elérhetőségét és az elfogadott abstractot Pupek Emeséhez (pupek.emese@mke.hu) juttassa el, aki megvizsgálja a támogatás feltételeinek teljesülését.
 

Támogatási lehetőség publikációs díj finanszírozására

Amennyiben olyan publikációt készít, ahol van társszerző és ami a magán és közszféra közös együttműködésében születik meg, innovációról és művészetről; üzletről és művészetről, kutatásmenedzsmentről; szellemi tulajdonvédelemről, vagy valamilyen cégspecifikus kutatásról szól és a megjelentetésnek díja van, az abstract eljuttatásával megvizsgáljuk, hogy lehetőség van-e futó projektből elszámolni a megjelentetési díj költségét. Amennyiben a témával kapcsolatban kérdése van, forduljon bizalommal Pupek Emeséhez (pupek.emese@mke.hu).