bezárás

Makett -CAD rajzoló állás

Makett -CAD rajzoló állás

Fizikai maketteket készítő stúdiónkba keressük Makett -CAD rajzoló munkatársunkat!

A Limes Model Kft. 2008-as alapítása óta hazánk legnagyobb makettező stúdiója lettünk! Ezt a sikert a precíz munkánknak, a minőségbe vetett hitünknek és a folyton újdonságokat kutató kíváncsiságunknak köszönhetjük!

Megbízásainknál a megrendelőktől kapott digitális adatszolgáltatásokból gyártmányterveket, alkatrész rajzokat készítünk. Ezeket lézervágással, CNC marással és 3D nyomtatással legyártjuk, majd az így elkészült alkatrészeket precízen összeépítjük. Munkád során Te leszel az a kolléga, aki ezt a tervezési, rajzolási munkát végzed majd, ahol jellemzően ArchiCAD, illetve Rhino programokat kell napi szinten használni. A feladatod számos újdonsággal, változatossággal jár, mert nincs két egyforma megbízás, mindig valami újat találhatsz ki, mert arra törekszünk, hogy ügyfeleink egyedi terméket kaphassanak!

Ha magabiztosan kezeled az ArchiCAD-et (2D, 3D) és a Rhino, vagy más 3D modellező programban is jártas vagy, szereted látni, hogy az általad megtervezett alkatrészekből rövid időn belül a valóság kicsinyített mása megépül és törekedsz a leghatékonyabb folyamatok felkutatására, akkor számodra mi vagyunk a legjobb hely! Munkádat önállóan végzed, a makettépítő kollégák szakmai támogatására mindig számíthatsz. Csapatunkban a fegyelmezett munka mellett is jó a hangulat, szeretünk közösen céges ebédeket főzni, tacskó cégalapítónk pedig gondoskodik a napi cukisági faktorról!

A pozíció betöltésénél előnyt jelent az építészeti, illetve a bármilyen makettezéssel, gyártással kapcsolatos előképzettség. Nálunk nem a papír számít, hanem az „asztalra letett teljesítmény", ezért az élet számos más területéről is érkeztek hozzánk kiváló kollégák. Tapasztalatból tudjuk, hogy a nyitottság, az új iránti kíváncsiság, a rátermettség és a tettrekészség minden iskolai végzettséget maga mögé utasít, ezért akár pályakezdők jelentkezését is örömmel fogadjuk!

Ha tele vagy energiával, vágysz a sikerre, akkor gyere és valósítsd meg céljaidat nálunk, légy csapatunk egyik kulcsembere!

Stúdiónk a Xl. kerület Budafoki út 60. alatt, a Beltex irodaház földszintjén található, jó tömegközlekedési kapcsolatokkal, de csatlakozhatsz a cég bringás szekciójához is.

Jelentkezésedet a fényképes önéletrajzoddal, (max. 2 A4-es oldal) és korábbi munkákat bemutató portfólióddal (max. 5 MB) PDF formátumban várom a címre, Csizmazia Géza részére címezve, a betöltendő munkakör megnevezésével. (MAKETT- RAJZOLÓ MUNKATÁRS)

Makett_CAD_rajzolo_allas.pdf