bezárás

KRAFTOLD KI FALTÓL FALIG!

Kraftos grafikust keresünk!

Mondani könnyű, hogy érdekel minket, mit gondolsz a világról. Nekünk viszont tényleg fontos, hogy része legyél a Magyar Telekom életének és a márka alakításának.
Ezért most a MagentaKrafttal együtt egy izgalmas projektbe, közös alkotási folyamatba szeretnénk bevonni a 30 év alatti fiatal grafikusokat.
Ha megmutatnád magad, itt a lehetőség: teret adunk a tehetségednek! Szó szerint.

JELENTKEZZ!

A debreceni Fórum bevásárlóközpont Magyar Telekom üzletében van ugyanis egy – egyelőre üres – fal, amit a kivitelezők a te alkotásod alapján fognak megfesteni.

Na de milyen alkotásokat keresünk?

Csak a témát határozzuk meg, egyébként szabad kezet adunk: tervezz egy olyan designt a falra, ami kifejezi, hogy szerinted mi is az a MagentaKraft, a közösség, ahol egyetlen tehetség sem marad rejtve, és egyetlen jó ötlet sem marad a fiókban.

Hogy segítsük a pályázatodat, összeállítottunk neked egy pakkot, amiben minden benne van, ami a design elkészítéséhez kell (tervrajz, pontos méretek, guide, font stb.).

Mit kapsz cserébe?

  • A tehetséged egy egész falnyi bizonyítékát: ha a te designodat választjuk, az alapján fogjuk elkészíteni a Magyar Telekom egyik debreceni üzletének belső falát (és már mehet is a portfóliódba).
     
  • A győztes design készítőjének a karrierjét is segítünk beindítani, hiszen lehetőséget kap a MagentaKraft szuper projektjeinek vizuális munkálataiba belefolyni. A MagentaKraft felkínálja a győztes pályázó részére a Kraft projektben történő részvétel lehetőségét, bevonunk a Kraft kreatív anyagainak megálmodásába és elkészítésébe (amik ugyancsak mehetnek a portfóliódba). A befektetett munkádat természetesen nem csak szóbeli elismeréssel jutalmazzuk majd. A részleteket a győztessel a pályázat lezárását követően egyeztetjük.
     
  • A DDB Reklámügynökség szakemberei személyre szabott workshoppal segítik a munkádat, a fejlődésedet és a karrieredet. A workshopot a győztes igényeire szabjuk. (pl.: kreatív kampánytervezés art direkciója, arculattervezés, animáció, stb.)

Szóval ha fiatal freelancer vagy, egyetem mellett dolgozol, vagy szeretnél egy kezdő lökést adni a karrierednek, és egy üres falban is csupa lehetőséget látsz, te vagy a mi emberünk!

Jelentkezési határidő: február 21. 24:00

Jelentkezem

magentakraft.hu