bezárás

XLI. NYÁRI TÁRLATFELHÍVÁS

A szegedi  nyár  kulturális  életének  egyik  legjelentősebb  eseménye  a  REÖK-ben megrendezendő országos képzőművészeti találkozó, melyet idén 2021. május 1. és június 13. között rendezünk meg. A kiállítás a hazai kortárs képzőművészeti szcénáról igyekszik átfogó és hiteles képet nyújtani, szabadbeadásos rendszerben, szakmai zsűri által kiválasztott művek bemutatásával.

A  ZSŰRIZÉS  AZ ELŐZŐ ÉVEK GYAKORLATA SZERINT ONLINE  ZAJLIK.  AZ ALKOTÁSOKRÓL KÉSZÍTETTNAGY   FELBONTÁSÚ   FOTÓKAT   A WWW.REOK.HUWEBOLDALBA  ÉPÍTETT JELENTKEZÉSI   FELÜLETENVÁRJUK.KÉRJÜK, AZ  ALKOTÓ  NEVE  ÉS  AZ  ALKOTÁS  CÍME  MELLETT JELÖLJÉKMEGAZ  ALKOTÁS  MÉRETÉT,  KÉSZÍTÉSÉNEK  ÉVÉT,  AZ ALKALMAZOTT TECHNIKÁT, VALAMINT A BIZTOSÍTÁSI ÉRTÉKÉT.

ENNEK HATÁRIDEJE: MÁRCIUS 31.

A REGISZTRÁLT ALKOTÁSOK VÁLOGATÁSÁT EZEN A RENDSZEREN KERESZTÜL VÉGZI A SZAKMAI ZSŰRI.

Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy a kiállítás előkészületeit, megrendezésének  módját  és  a  határidőket  az  aktuális  járványügyi korlátozások módosíthatják!

Beadási feltételek:Olyan kiállításra kész alkotásokat várunk,  amelyeket  lehetőleg országos  tárlaton  még  nem  mutattakbe.  Festményekből  2  darab,  sorozatból  1 (legfeljebb 3 darabból álló),  kisplasztikából, szoborból szintén 2 darab adható be, éremsorozatból 1 (maximum 5 darabból álló). A sorozatokat a zsűri  megbonthatja. Kérjük,  az  elmúlt  két  évben  készült  alkotást  szíveskedjenek  beadni.  A  művek biztonsága és épsége érdekében kérjük, postai úton ne adjon be alkotásokat.

A kiállításra beválogatott alkotások végleges listáját 2021. április 9-én a www.reok.hu weboldalon tekinthetik meg.

A beválogatott alkotások tervezettbegyűjtésének helye és ideje:

BUDAPESTEN:2021. április 19. (hétfő) 11-14 óráig
a  Budapest Galériában, (1036 Budapest III. ker. Lajos utca 158.)
SZEGEDEN:2021. április 20.(kedd) 11-15 óráig
a Reök-palotában (6720 Szeged, Magyar Ede tér 2.)

Az átvétel feltétele: kérjük, a műveket szállításra előkészített csomagolással adják le, valamint a csomagoláson és a műveken is legyen feltüntetve az alkotó (név, cím), valamint a mű címe.

Hiányzó adatok esetén nem tudjuk átvenni az alkotásokat!A kiállítás végén a kiállított műtárgyak visszaszállításának időpontjáta beválogatott alkotások végleges listájával egyidőbentesszük közzé a www.reok.huoldalon.

Kérjük a határidők betartását,az el nem vitt munkákat 60 napig őrizzükmeg, ha ezután a tulajdonos nem jelentkezik, az alkotásokat értékesítjük.

A  tárlat ünnepélyes  megnyitója  várhatóan 2021.  május 1-jén lesz, melyen hagyományainkhoz hívendíjak átadását is tervezzük.

Bízunk abban, hogy részvételével segíti aXLI. Nyári Tárlat sikeres megvalósítását, várjuk műveit, melyek alkotásához jó munkát kívánunk!

Szeged, 2021.02. 15.
REÖK

palyazatmenedzser.hu