bezárás

Szép vagy, mint egy gáztartály

Tisztelt Oktatási Osztály!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Magyarország vezető lakossági PB-gáz szolgáltatója, a Prímagáz Hungária Zrt. pályázatot ír ki művészeti egyetemek, főiskolák hallgatói, felnőttoktatásban résztvevő diákok és egyéb grafikai tanfolyamok tanulói részére.
A pályázat címe: „Szép vagy, mint egy gáztartály”
A pályázat célja, hogy a hallgatók egy korábban nem használt felületre, 5 m3-es űrtartalmú PBgáztartályra tervezzenek dizájnt. A pályázatnak nincs kötött tematikája, az elbírálás szempontjai között az esztétikum és az ötletesség a legfontosabb. Lényeges továbbá, hogy a mű messziről is jól látható,
értelmezhető legyen.
Célunk, hogy bemutassuk, egy funkcionális tárgy esetében is szárnyalhat az alkotói fantázia.

DÍJAZÁS

A pályázatokat a Prímagáz Zrt. zsűrije értékeli, valamint közönségszavazáson is részt vesznek. Egy győztes pályaművet a zsűri választ, egyet pedig a Prímagáz Zrt. Facebook oldalán szavazó közönség.
Mindkét kategória győztese fejenként 100.000.- forint jutalomban részesül. A műveket a Prímagáz Zrt. a saját médiafelületein – weboldalak, Facebook – is megjelenteti. A vállalat által kiválasztott nyertes pályázatot megvalósítjuk. A művet felfestjük egy PB-gáztartályra, a győztes pályázó így referenciaként is felhasználhatja.

ELBÍRÁLÁSI SZEMPONTOK

A szakmai bírálat során figyelembe vesszük a kreativitást, az esztétikumot, illeszkedést a természeti környezethez, és a Prímagáz Zrt. filozófiájához. A Prímagáz Zrt. elkötelezett a magas színvonalú, folyamatos és biztonságos szolgáltatás és a környezet védelme mellett. Célunk, hogy a pályázatra készülő művekkel is értéket teremtsünk.
A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy csak olyan munkákat bocsásson szavazásra, amelyek nem sértik a jó erkölcsöt, valamint mások jogait, érzékenységét. A fenti kritériumnak nem megfelelő műveket kizárjuk a versenyből.

PÁLYAMUNKA PARAMÉTEREI

A pályamunkákat a mellékelt tartályrajz alapján kérjük elkészíteni. A grafikai tervnek a tartály teljes felületére kell vonatkoznia (kivéve az adattáblát és a szerelvényeket), figyelembe véve, hogy hengeres felületről van szó. A méretarányok a rajzon megtalálhatók.

JELENTKEZÉS

A pályázat feltétele, hogy a mellékelt jelentkezési lapot visszaküldjék a email
címre. A jelentkezés határideje: 2015. június 12.
(Kérjük a pályázókat, hogy a jelentkezéskor ne csak email címet, hanem telefonszámot is adjanak meg, hogy könnyebb legyen az értesítés.)
A műveket szintén a email címre küldhetik: A terveket elektronikus formában kérjük benyújtani. A file maximális terjedelme 15 Mb lehet.
A pályázatok benyújtási határideje: 2015. június 22.
A szavazás, illetve a zsűrizés után az eredményhirdetés várható időpontja: 2015. július 17.

FACEBOOK SZAVAZÁS

A beérkezett pályaművekre 2015. június 25-től július 16-ig érkezhetnek szavazatok a Prímagáz Zrt.
Facebook oldalán. A szavazók között napi és heti ajándékokat is sorsolunk 3 héten át.
A szavazás nyertese a zsűri által választott mű alkotójával megegyező díjazásban, 100 000 forintban részesül.
Kérjük, segítsenek abban, hogy a pályázati kiírás minél több hallgatóhoz eljuthasson, és senki
ne maradjon le a lehetőségről, aki elég kreatívnak érzi magát!

Köszönettel:
Prímagáz Hungária Zrt.

Pályázati felhívás letölthető (.pdf)
Regisztrációs lap letölthető (.docx)