bezárás

ERASMUS+ PÁLYÁZAT 2018-2019 oktatók részére

A Magyar Képzőművészeti Egyetem pályázatot hirdet a 2018/19-es tanévben külföldi személyzeti mobilitásra oktatók részére az Erasmus+ Program keretén belül, az alábbi feltételek szerint:

Az intézmények listája, amelyekkel a Magyar Képzőművészeti Egyetemnek intézményközi szerződése van, és ahova pályázni lehet: http://www.mke.hu/kulugy/kulugy3.phpAz intézményközi szerződések listája az új szerződéskötések miatt folyamatosan frissül!

Az Erasmus+ oktatói mobilitás célja a partnerintézmény tanrendjébe illeszkedő előadások, szemináriumok megtartása, a partneregyetem képzési rendszerének megismerése, a használt tantervek és tananyagok tanulmányozása, illetve a partnerintézménnyel való szakmai kapcsolat további építése. Az oktatás időtartama nem lehet kevesebb 2 munkanapnál és 8 tanítási óránál.

A jelentkezés feltételei:

  • a jelentkező az MKE oktatója
  • magyar/EU állampolgárság vagy a tervezett tanulmányút idejére is érvényes tartózkodási engedély
  • nyelvi felkészültség (nyelvtudás: angol/célország nyelve)

A pályázathoz szükséges dokumentumok:

  • szakmai önéletrajz
  • kitöltött és aláírt jelentkezési űrlap, a szervezeti egység vezetőjének engedélyével és ajánlásával (opcionális)
  • munkaterv, illetve az ismeretkör vagy tananyag rövid tematikája (1-2 oldal angolul/ vagy a célország nyelvén). Az elbírálásnál előnyt jelent, ha a pályázó munkaterve a korábban az MKE-re látogató személyzettel való kapcsolattartásra irányul; a két egyetem közötti speciális részlegek közötti kapcsolattartásra irányul; ha új partnerkapcsolat kialakítása céljából, meghívásra válaszolva, illetve konkrét projekt megvalósítása miatt utazna.
  • a célintézmény fogadókészségének igazolása (e-mail verzióban, vagy szkennelt levél formájában), és az ottani kapcsolattartó megnevezése, elérhetősége (e-mail címe)
  • nyelvtudás igazolása (igazolás/nyelvvizsga bizonyítvány fénymásolata)
  • időpont javaslat a mobilitásra vonatkozóan (a mobilitás kezdete legkorábban 2018. június 1., befejező dátuma legkésőbb 2019. szeptember 30. lehet)
  • nyilatkozat a 2015 óta kapott Erasmus mobilitási ösztöndíjakról (célintézmény, időtartam)

A pályázat leadási módja:

ELEKTRONIKUSAN a international@mke.hu e-mail címre – a tárgy mezőben mindenképpen szerepeltetni kell: erasmus_oktatói_2018_2019_”pályázó neve”
ÉS
KINYOMTATVA 1 példányban

A pályázat benyújtásának határideje:

2018. május 31.

Figyelem! Határidőn túl érkezett, ill. hiányos pályázatokat nem tudunk elfogadni!

A benyújtott pályázatokat a Tanszékvezetők Tanácsa által delegált tag, az Erasmus+ koordinátor és a nemzetközi ügyekért felelős rektorhelyettes bírálja el, melynek határideje várhatóan: 2018. június 10.

További információk:

Lafferton Luca és Mehrli Zsuzsanna, Nemzetközi Iroda
fogadóóra: hétfő, szerda 10.00-11.00 és kedd, csütörtök 13.00-14.00
tel: 06 1 478 0980 / e-mail: international@mke.hu

Letrölthető dokumentumok: